OM OSS

Torekov Larm har sedan tjugo år försett Torekov och Bjärebor med ett lokalt anpassat larmföretag där service ingått som ett ledord. Från 2018 omfattas företaget även av ett brett Serviceutbud som ska ge trygghet, trivsel och ökad komfort. Vi vill göra det lätt att bo och verka på Bjärehalvön. Ett gemensamt lokalt Larm- & Serviceföretag som med sitt nya namn Torekov Larm & Servicecenter (TLSC) skall verka för en hög servicenivå.

Efter att under trettio år vistats i Torekov dels som sommargäst och numera Åretrunt boende har jag sett behovet av hjälp när det gäller service och tjänster öka. Jag har haft många idéer men inte förrän nu kunnat förverkliga det i Torekov Larm & Servicecenter där vi nu kan tillgodose såväl sommargäster som permanent boende med såväl, trygghet som snabba insatser vid akuta eller mindre akuta behov i fastigheterna. Samt hjälp med hushållsnära tjänster. Se gärna mer under fliken Servicecenter.

 

 

”Vi kommer inte att sätta någon limit på serviceutbudet, utan säger: ’Kom in till oss, eller beställ via vår hemsida allt efter de behov Ni har’. Vi arbetar hela tiden på att öka servicenätet runt oss så vad vi inte har idag, finns säkert i morgon. Det är Ni som kund som bestämmer!”
– Gunilla Klingspor, VD