Bli medlem

Teckna medlemskap i TLSC för att få tillgång till vårt breda serviceutbud. Vi erbjuder bland annat: nyckelhantering, posthantering och tillgång till en ”Min sida” där du kan begära in lokala offerter.

Intresserad av
LARM & TILLSYNLARMTILLSYNBLI MEDLEM

Från Min sida kan Ni beställa lokala tjänster som omfattas av alltifrån: elektriker, VVS, snickare, städning, barnvakt, datorhjälp, målare, trädgårdstjänster, fönsterputsning med mera. Vi har fullvärdiga försäkringar och samtliga av våra tjänsteutövare är också försäkrade enligt gällande normer. Vi tar ut en serviceavgift för uppdragsledning på 10% på alla våra tjänster. Detta för att kunna erbjuda bättre priser, utveckling av servicefunktionen och leda den personal som sköter er beställning och täcka administrativ tid för uppdragen.

Så går det till:  

  1. Ni ringer, sms:ar, mailar, eller går in på vår hemsida och talar om vad ni vill ha utfört. Vi återkopplar för ett eventuellt möte och då tittar på vad ni behöver ha gjort.
  2. TLSC kontaktar hantverkare eller tjänstutövare – och återkopplar med prisförslag. Vid akuta åtgärder kallas utförare eller hantverkare direkt till plats.
  3. Tjänsten genomförs – och vi återkopplar när allt är klart.
  4. Faktura skickas från Torekov Larm & Servicecenter enligt godkänt prisförslag.

Vi ombesörjer, om så önskas, att Rut- och Rot avdrag används.